COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Wu Lou auriu cu tigru si dragon

Remediu Feng Shui pentru protectie si sanatate.

COD: 1705

in stoc

280,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Ce simbolizeaza Wu Lou-ul in Feng Shui

Un alt simbol al longevitatii, care aduce abundenta binecuvantarii divine si poate fi regasit in multe case din China de astazi este Wu Lou-ul. Wu Lou, tartacuta sau dovleacul nemuririi, este un simbol puternic traditional al longevitatii, sanatatii, prosperitatii si al abundentei binecuvantari. Forma Wu Lou-ului este considerata a fi o reprezentare  in miniatura a uniuni dintre cer si pamant. Amplasarea unui Wu Lou in casa este considerata unul dintre cele mai bune remedii Feng Shui pentru sanatate. Multe zeitati precum Sau Sing Kung, Fuk Luk Sau, Li T'ieh Kuai, Cei 8 nemuritori si uneori Buddha Razand sunt reprezentati purtand acest minunat simbol al nemuriri.

In cele mai vechi timpuri, Wu Lou-ul era utilizat pentru a stoca apa sau potiuni folosite in timpul calatoriilor si expeditiilor. Datorita rolului Wu Lou-ului de a mentine in viata calatorii, i-a fost dat numele de "datator de viata" si, prin urmare, a devenit un puternic simbol al starii bune de sanatate. De asemenea, se crede ca Wu Lou-ul contine elixir de sanatate, vitalitate si nemurire. In mitologia chineza, Wu Lou-ul este adesea folosit de calugarii Taotisti pentru a atrage si incatusa spiritele rele in el. Prin urmare Wu Lou este un puternic remediu Feng Shui pentru a absorbi energiile negative din jurul nostru.

Ce simbolizeaza Tigrul in Feng Shui

In Orient, Tigrul (al treilea semn din Horoscopul Chinezesc), simbolizeaza puterea, pasiunea si indrazneala. O persoana Tigru este curajoasa, activa, un lider natural, pasionat si independent. Se crede ca amplasarea Tigrilor sau reprezentarea acestora in casa sau la locul de munca le vor  spori si intari toate caracteristicile care ii reprezinta. Tigrul va va da puterea necesara pentru a depasi cu usurinta obstacolele, si de asemenea, va ajuta sa va pastrati prietenii loiali aproape, prevenind tradarea si inselaciunea.

Directia favorabila a Tigrului este in Nord-Est, iar elementul caracteristic este lemnul. Aliatii Tigrului sunt Calul si Cainele.

Ce simbolizeaza Dragonul in Feng Shui

Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste, si un simbol foarte important si puternic in Feng Shui. Dragonul reprezinta simbolul Yang, vigoarea sexului masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta. Afiliat punctului cardinal Est, Dragonul devine un simbol foarte puternic atunci cand este amplasat in acest sector, desi poate fi amplasat in orice alta directie.Este un puternic remediu pe anul acesta

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Dragon, Tigru
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor
Material Metal
Lungime (cm) 8
Inaltime (cm) 18
Latime (cm) 8
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Wu Lou auriu cu tigru si dragon