COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Trei monede cu nod mistic

Remediu Feng Shui pentru protectie si prosperitate.

COD: sku0000219

in stoc

6,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Trei monede cu nod mistic in Feng Shui

Aceste trei monede legate impreuna cu un fir rosu de bun augur si se termina cu un ciucure oriental reprezinta un simbol de al bogatiei si rodniciei. Cele trei monede reprezinta cerul, pamantul si omenirea. Nodul mistic amplifica eficacitatea acestui remediu Feng Shui.

Atarnati aceste trei monede cu nod mistic in sectorul averii, pentru a atrage norocul la bani de partea dumneavoatra.

Pentru entuziastii metodei Stelelor Zburatoare, se poate lega la jumatatea fiecarei draperii din camera afectata de efectele negative ale stelei cinci de galben. Acesta stea instiga la scandaluri, accidente si chiar deces. Monedele vor actiona ca un remediu eficient impotriva lui cinci de galben.

Ce simbolizeaza monedele in Feng Shui

Monedele chinezesti au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China. Monedele chinezesti sunt rotunde si au o gaura patrata in centru. Combinatia dintre o gaura patrata pe o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul, si atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer. In China antica oamenii de stiinta credeau ca monedele sunt foarte puternice in atractia norocului si a bogatiei, drept pentru care erau purtate ca amulete de catre fiii lor. In cazul in care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broasca testoasa sau dragon se spune ca succesul si bogatia vor fi amplificate.

Monedele vechi chinezesti sau reproduceri ale acestora sunt simboluri populare de prosperitate si bunastare si des utilizate in Feng Shui-ul de astazi. Ele pot fi purtate in posete, portofele sau amplasate la locul de munca, acasa. Panglici si snururi aurii sunt adesea folosite pentru a le lega impreuna pentru a activa si elibera energiile monedelor.

Kang Hsi sau perioada imparatilor Chien Long, a fost o perioada deosebit de prospera, prin urmare monedele chinezesti in special din aceste perioade sunt considerate amulete de bun augur. Monedele, avand energie de metal, devin foarte puternice atunci cand vor fi amplasate in vest, nord-vest, si sectoarele de nord.

Atunci cand le veti amplasa pur si simplu prin casa, afisati-le cu partea Yang in sus. Partea Yang a unei monede este cea cu patru caractere chinezesti iar partea Yin este cea cu doua caractere chinezesti.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor
Material Metal
Lungime (cm) 20
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 2,3
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Trei monede cu nod mistic