COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Sirag de opt monede I-Ching si nod mistic

Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 44345

in stoc

6,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Aceasta este o amlueta Feng Shui cu sirag de opt monde I-Ching si nod mistic rosu pentru a amplifica energia monedelor. Aceasta este un remediu Feng Shui deosebit de puternic in perioada 8 (2004 - 2024). Atarnati aceste opt monede cu nod mistic, acasa sau la birou, in sectorul de Nord-Vest pentru a activa norocul Mentorilor, sau in Nord pentru a activa norocul in cariera conform celor opt aspiratii de viata dupa metoda Pa Kua. Se poate atarna de asemenea la locul de munca.

Ce simbolizeaza monedele in Feng Shui

Monedele chinezesti au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China. Monedele chinezesti sunt rotunde si au o gaura patrata in centru. Combinatia dintre o gaura patrata pe o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul, si atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer. In China antica oamenii de stiinta credeau ca monedele sunt foarte puternice in atractia norocului si a bogatiei, drept pentru care erau purtate ca amulete de catre fiii lor. In cazul in care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broasca testoasa sau dragon se spune ca succesul si bogatia vor fi amplificate.

Monedele vechi chinezesti sau reproduceri ale acestora sunt simboluri populare de prosperitate si bunastare si des utilizate in Feng Shui-ul de astazi. Ele pot fi purtate in posete, portofele sau amplasate la locul de munca, acasa. Panglici si snururi aurii sunt adesea folosite pentru a le lega impreuna pentru a activa si elibera energiile monedelor.

Kang Hsi sau perioada imparatilor Chien Long, a fost o perioada deosebit de prospera, prin urmare monedele chinezesti in special din aceste perioade sunt considerate amulete de bun augur. Monedele, avand energie de metal, devin foarte puternice atunci cand vor fi amplasate in vest, nord-vest, si sectoarele de nord.

Atunci cand le veti amplasa pur si simplu prin casa, afisati-le cu partea Yang in sus. Partea Yang a unei monede este cea cu patru caractere chinezesti iar partea Yin este cea cu doua caractere chinezesti.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Metal
Lungime (cm) 26
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 2
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Sirag de opt monede I-Ching si nod mistic