COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Satisfactie 100% la Feng Shui 4Life.ro

Garantam ca produsele comercializate de FengShui4Life.ro va vor satisface pe deplin

feng shui 4life satisfactie garantata"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. " Art. 4b, Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor tale, iti vom restitui contravaloarea acestora. Toate produsele oferite de FengShui4Life.ro nu beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele corespunzatoare.

Clientii FengShui4Life.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreo unui motiv. Conditia pentru care un produs poate fi returnat, este integritatea ambalajului (exceptie facand sigiliul pachetului) si a produsului livrat.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.

Costurile de returnare intra in sarcina clientului, iar returnarea se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsul trebuie sa fie predat la sediul nostru din Brasov. Pentru ca returnarea sa fie completa, este absolut necesara inapoierea produsului impreuna cu o copie a facturii fiscale. Pierderea documentelor va atrage intarzieri privind restituirea contravalorii produselor, pana la finalizarea situatiei.

Procedura de returnare a produselor este supusa unor termene si conditii minimale. In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului si a accesoriilor returnate (produs incomplet, deteriorat, avariat, etc), FengShui4Life.ro isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.