COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Puncte cadou

Obtinerea si utilizarea punctelor cadou la Feng Shui 4Life.ro

Punctele cadou sunt modul nostru de a te asigura ca ne bucuram sa te avem drept client si ca dorim sa avem o relatie de lunga durata. Astfel, iti multumim ca ai ales FengShui4Life.ro pentru a comanda obiecte Feng Shui.

Cum obtin puncte cadou?
La fiecare comanda, automat dupa finalizarea ei (deci dupa ce avem confirmarea platii) sau la foarte putin timp dupa aceea, in contul rau se aduna punctele cadou. Pentru a acumula puncte cadou este necesar sa fii client inregistrat al magazinului nostru. Se primeste cate un punct cadou pentru fiecare 30 lei cheltuiti. Punctele cadou nu sunt divizibile - daca vei cumpara produse in valoare de 62 de lei sau 89 de lei vei primi 2 puncte cadou.

Cat valoreaza un punct cadou?
1 punct cadou = 1 leu.

Ce fac cu punctele cadou?
Le aduni si platesti comenzile ulterioare de pe FengShui4Life.ro. Daca nu iti ajung sa achitati o comanda integral, vei putea diminua valoarea ei cu o suma egala cu cate puncte ai folosit. Punctele cadou nu expira. De ele poti dispune la urmatoarea comanda.

Cum aflu cate puncte am?
Autentifica-te si in sectiunea Contul meu, in partea din stanga a paginii in sectiunea "Punctele mele" este afisat numarul de puncte detinut.

Cand nu se acorda puncte cadou?
Punctele cadou nu se acorda pentru comenzile facute de catre FengShui4Life.ro in numele clientului - comenzi telefonice sau prin email. Punctele cadou nu se acorda nici in cazul comenzilor facute fara inregistrare ca membru FengShui4Life.ro a clientului.