COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Placa (placheta) cu energia Yang , placa casei yin (in) impotriva energiei Yin

Remediu Feng Shui pentru protectie si energii pozitive.

COD: 2490

in stoc

Pret normal: 168,00 RON

Special Price 148,00 RON

(TVA inclus)

Descriere

Placa (placheta) cu Energia Yang impotriva energiei Yin

Aceasta placa de protectie este conceputa pentru a va proteja de excesul de energie Yin. Ii ajuta mai ales pe cei nascuti in zodiile COCOS, CAINE si MISTRET .

Trebuie plasata in Vest pentru cei din zodia Cocos si in Nord-Vestul  casei pentru cei din zodia Caine si Mistret.

Aceasta placa e buna pentru toate zodiile si ii ajuta pe cei care se simt slabiti si fara vlaga, aduce energie pozitiva si vigoare.

Acest remediu puternic depășește energia Yin care s-a acumulat de-a lungul timpului și infuzează spațiul de locuit cu chi vibrant, care dizolvă orice energie învechită care poate atrage boală, oboseală, nepăsare și pierdere. Plasați-o în casă pentru a întări energiile spațiului.

Este un cadou deosebit pentru casa si familie, mai ales pentru cei ce s-au mutat de curand. Anuleaza energiile negative acumulate de cei care au locuit inainte. Aduce prospetime si vigoare tuturor membrilor din casa. 

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Elefant, Rinocer
Material Ceramica
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru dragoste si fertilitate, Pentru energizarea locuintei, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 4 - Steaua Studiului si steaua dragostei, Steaua 6 - Steaua favorabila a cerului sau steaua norocului indirect, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor, Steaua 9 - Steaua multipicatoare a norocului sau steaua oportunitatiilor viitoare
Material piatra
Lungime (cm) 20
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 15
Culoare colorata

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Placa (placheta) cu energia Yang , placa casei yin (in) impotriva energiei Yin