COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Placa (placheta) de protectie cu elefant si rinocer - placa cu pachidermele albastre

Remediu Feng Shui pentru protectie impotriva stelei 7

COD: 2459

in stoc

Pret normal: 148,00 RON

Special Price 118,00 RON

(TVA inclus)

Descriere

Placa (placheta) de protectie cu elefant si rinocer

Aceasta placa de protectie este conceputa pentru a va proteja de energiile negative aduse de steaua 7, steaua furturilor. Va protejeaza de eventualele jafuri sau furturi care ar putea aparea in acest an. Steaua 7 ii afecteaza mai ales pe cei nascuti in zodiile sarpe si dragon si poate provoca accidente furturi si efractii. Poate afecta cuplurile prin atragerea infidelitatii si a tradarii.

Acesta placa reprezinta un simbol foarte puternic pentru protectie, infatisand cele doua animale - elefantul si rinocerul - reprezentative pentru protectie in Feng Shui si contine mantre de protectie pe val de apa.

Influenta elefantilor asupra omenirii a fost intotdeauna fascinanta si fermecatoare. Rolul elefantului in mituri, legende, religie, istorie, folclor si razboi la facut  un simbol al splendori. Agreat de chinezi, indieni si africani ca cel mai puternic simbol de bun augur din regnul animal caracterizat prin tarie, demnitate, virilitate, fertilitate, prudenta, intelepciune si inteligenta, elefantul este adorat si onorat, sacru si iubit. In Budism elefantul este unul dintre cele mai importante opt animale, iar in India, zeitatea Ganesha este prezentata ca avand cap de elefant.

Rinocerul este un simbol puternic de protectie impotriva jafurilor, accidentelor, dusmanilor precum si pentru a contracara violenta stelei 7 in perioada lui 8. Este o stea de care maestrii Feng Shui se tem ca aduce furturi, accidente fatale, nenorociri in viata noastra. Cel mai bun remediu pentru aceasta stea este plasarea unei perechi de rinocer si elefant albastri in sectorul afectat.

Va protejeaza impotriva stelei furturilor si a deposedarii materiale.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Elefant, Rinocer
Material Plastic
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor, Steaua 7 - Steaua violentelor sau steaua tradarii - riscul de jaf si furt
Material piatra
Lungime (cm) 14
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 14
Culoare colorata

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Placa (placheta) de protectie cu elefant si rinocer - placa cu pachidermele albastre