COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Pereche de rate mandarine

Remediu Feng Shui pentru dragsote si casatorie.

COD: 42260

in stoc

10,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Aceasta este o pereche minunata de rate mandarine sculpate in lemn, vopsite si acoperite cu un strat protector. Considerate printre cele mai frumoase pasari, ratustele mandarine reprezinta simbolul unui cuplu fericit casatorit care raman credinciosi unul altuia pe veci. Acest lucru face ca ratele mandarine sa reprezinte o necesitate in decorul dormitorului unui cuplu.

Ratele mandarine in Feng Shui

O pereche de ratuste mandarine simbolizeaza fericirea in dragostea, devotament, afectiune fidelitate conjugala, comuniune si iubire de durata. Ratele mandarine, trasiesc in cupluri, si plang eventuala pierdere a partenerilor, acesta fiind motivul pentru care aceasta pasare a fost mult timp considerata ca cel mai traditional si puternic simbol al dragostei si fericirii in casatorie in Feng Shui.

Atunci cand sunt amplasate corespunzator si in apropierea proprietarilor lor, ratele mandarine devin un remediu Feng Shui puternic pentru a atrage sau spori sentimente de dragoste in relatii. Pentru cei care sunt singuri, o pereche de ratuste mandarine vor spori sansele de a gasi parteneri in dragoste iar pentru cupluri, acestea vor atrage oportunitati de casatorie. Pentru cuplurile deja casatorite, o pereche de ratuste mandarine, vor sustine promisiunea unei casatorii glorioase si fericite.

Iata cum puteti utiliza ratele mandarine in Feng Shui:

1. Pentru a spori norocul in dragoste, ratele mandarine ar trebui sa fie pastrate ca pereche in coltul dragostei si casatoriei  al dormitorului, camerei de zi sau al biroului, coltul iubirii universale Sud-Vest conform celor 8 aspiratii de viata dupa metoda Pa Kua.

2. Daca sunteti singur(a), pentru a atrage un nou partener, ratele mandarine ar trebui sa fie amplasate in apropierea patului din dormitor.

3. Daca sunteti casatorit(a), pentru a mentine si consolida casnicia, ratele mandarine ar trebui amplasate in dormitor pe noptiera de pe partea sotului. Aceasta va sublinia casatoria cu o doza de romatism suplimentara, si vor salva de la dezbinare in cazul cuplurilor cu probleme.

Niciodata nu amplasati o rata mandarina singura sau separata de partenerul ei. Daca este posibil pastratile bine luminate.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Rata
Material Lemn
Remediu Feng Shui Pentru dragoste si fertilitate, Pentru familie si educatie
Stele zburatoare Nu
Material Lemn
Lungime (cm) 8/buc
Inaltime (cm) 3/buc
Latime (cm) 1,7/buc
Culoare Multicolor

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Pereche de rate mandarine