COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Despre FengShui4life.ro - Magazin Online Feng Shui

Despre noi si site-ul nostru

FengShui4Life.ro a fost initiat de un grup de tineri antreprenori cu pasiune pentru Feng Shui si au transformat o afacere de familie de baza intr-o mai mare ambitie de servire a clientilor din intreaga tara. Avem cativa ani de experienta cu privire la importul, distribuirea si vanzarea produselor Feng Shui autentice cat si informarea corecta a clientilor nostri si nu numai cu privire la "arta de a trai in armonie cu mediul inconjurator". De asemenea, am initiat, proiecte si oferte cu scopul de a oferi servicii de calitate miilor de entuziasti Feng Shui din intreaga tara. Piata noastra se concentreaza pentru moment in toata tara (Romania) si nu se va limita la atat. Avem in spate o echipa cu multa pasiune si daruinta care are ca scop dezvoltarea si promovarea acestei stiinte, Feng Shui, aducand de la zi la zi  FengShui4Life.ro pe o scara ascendenta. Nu avem deocamdata, dar in cel mai scurt timp vom obtine cu siguranta masterate in Feng Shui cu scopul unic de a cunoaste si raspanadi secretele sale.

Produsele din magazinul nostru online se pot regasi la un nivel de calitate ridicat cat si la cele mai competitive preturi din piata. Aici puteti gasi produse Feng Shui cum ar fi pesti Arrowana, clopotei de vant, monede chinezesti, Wu Lou-uri, o gama larga de cristale naturale, Pagode Feng Shui, Chi Lin, Pi Yao (Pi Xie), rate mandarine si multe altele. Fiecare obiect din magazinul nostru online este insotit de o scurta descriere pentru a te ajuta sa alegi produsele perfecte pentru neceseitatile tale, pentru a inlatura ghinionul din caminul si biroul tau si cu scopul de a imbunatati cele opt aspiratii din viata noastra: noroc si stare favorabila, sanatate, familie si educatie, dragoste si fertilitate, bani si bunastare, cariera si succes, energizarea locuintei si inlaturarea accidentelor. 

Produsele noastre Feng Shui pot servi atat la activarea norocului in viata ta, dar pot reprezenta in acelasi timp si frumoase si deosebite cadouri pentru rude si prieteni.

Noi, cei de la FengShui4life.ro, abia asteptam sa iti oferim servici de calitate si satisfactie garantata!

SC Dresaly SRL
www.FengShui4Life.ro - Magazin online cu produse si obiecte Feng Shui
Email: office@fengshui4life.ro
Telefon: 0799.188.188