COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Cupoane de reduceri

Cupoane de reduceri la FengShui4Life.ro - Magazin Online Feng Shui

Cum obtin un cupon de reducere?

Cuponul de reducere poate fi de mai multe tipuri: poate oferi un discount procentual din valoarea comenzii, respectiv a produselor, poate oferi o reducere fixa din valoarea comenzii sau poate oferi transport gratuit. De regula, cupoanele de reducere sunt oferite clientilor fideli (membrilor inregistrati) sau abonatilor la newsletterul nostru sau celor care ne urmaresc pe retelele de socializare si ne sunt prieteni (facebook, twitter, etc). Cea mai sigura metoda de a intra in posesia unui cupon de reducere este sa te inregistrezi ca membru si sa te abonati la newsletter-ul nostru.

ATENTIE! Un cupon de reducere poate avea termen de valabilitate. Acest lucru este specificat atunci cand primesti cuponul, asadar profita de el inainte de data expirarii!

Cum folosesti un cupon de reducere?

Daca ai intrat in posesia unui cupon de reducere, acesta poate fi folosit in cosul de cumparaturi, in sectiunea denumita "Introduceti cuponul de discount". In casuta din aceasta sectiune introduceti codul cuponului si apasati "Aplica Cupon". Reducerea se aplica instantaneu si se va vedea in cosul de cumparaturi, respectiv casuta cu informatiile de plata situata in dreapta jos a cosului de cumparaturi. Apoi, tot ce ai de facut este sa apesi butonul "Comanda acum" si sa finalizezi comanda completand un formular cu datele personale.