COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Cum cumpari de pe Feng Shui 4Life.ro

Modalitati de a cumpara din magazinul nostru online cu produse Feng Shui

Comanda online

Te invitam sa rasfoiesti categoriile si colectiile magazinului nostru si sa accesezi pagina detaliata a produselor si obiectelor Feng Shui care te intereseaza si care te atrag in mod deosebit. Dupa vizionarea detaliata a unui produs Feng Shui, selecteaza numarul de bucati dorit si apasati butonul "Adauga in cos"

Repeta toti acesti pasi pana ai adaugat in cos tot ce doresti sa cumperi.

Procesul de lansare a comenzii porneste din momentul in care te aflati in pagina "Cosul de cumparaturi". Aici te asiguri ca sunt listate toate produsele adaugate si apesi butonul "Comanda acum". Dupa apasarea butonului de "Comanda acum" va trebui sa parcurgi pagina de comanda, care este foarte simpla si rapida. O comanda se poate efectua indiferent daca esti sau nu membru al magazinului nostru onine.

Recomandarea noastra este sa te inregistrezi ca membru, pentru ca pe viitor sa beneficiezi de o efectuare a comenzii mult mai rapida si pentru a te putea informa mereu cu privire la promotii, reduceri, noutati, etc. In pagina de ”Comanda” trebuie sa completezi datele tale de facturare si livrare. Dupa ce mai verifici odata toate datele, pentru lansarea comenzii trebuie sa apesi butonul "Finalizare comanda".

O comanda este incheiata cu succes dupa ce ai primit mesajul de confirmare, si in acelasi timp pe adresa ta de e-mail vine factura proforma cu detaliile comenzii.

In plus, in cel mai scurt timp dupa efectuarea comenzii, vei fi contactat(a) si telefonic, pentru confirmare, de un reprezentat al magazinului nostru online.

Cu ajutorul adresei de e-mail si a parolei introduse, poti sa te autentifici pentru a vedea starea comenzii tale sau istoricul comenzilor, pentru a modifica sau sterge profilul tau sau pentru a realiza comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de facturare, livrare, etc.

Comanda telefonica

Daca ti se pare dificil sau ne la indemana procesul de cumparare online, poti sa faci comanda telefonic la numerele: 0799.188.188, zilnic de luni pana vineri, intre orele 12-20.