COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Broasca raioasa pe monede norocoase

Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate.

COD: sku0000331

in stoc

8,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Broasca raioasa cu trei picioare realizata din rasina pe monede norocoase. Monedele sunt puternice simboluri de prosperitate si bunastare.

Ce simbolizeaza Broasca Norocoasa (broscuta banilor) si utilizarea ei in Feng Shui

Broscuta banilor, de asemenea cunoscuta si sub numele de "broasca raioasa cu trei picioare" sau "Chan Chu" este probabil cel mai puternic simbol de bun augur si prosperitate. Se spune ca aceasta creatura mitica apare de fiecare data cand este luna plina in apropierea caselor care urmeaza sa primeasca o veste buna de marire a veniturilor. Deseori este portretizata purtand o moneda in gura si asezata pe o patura de comori, simbolizand bogatie si noroc in cariera.

Iata cum puteti utiliza Broscuta Banilor in Feng Shui pentru calea catre o viata mai buna:

1. Asezati aceasta creatura minunata in sectorul bogatiei(Sud-Est) al cameri de zi sau al biroului, pentru a amplifica norocul si a spori veniturile.

2. Asezati doua broscute: una cu fata privind dinspre exterior spre interior simbolizand aducerea banilor si marirea veniturilor si cealalta cu fata spre exterior simbolizand colectarea de banilor si sanselor favorabile.

3. Pentru cei care sunt implicati la locul de munca in castiguri din comisioane sau venituri adverse, asezati o broscuta in apropierea biroului dumneavoastra sau diagonal opus usii de la intrarea din casa.

4. Cel mai bun numar de broscute raioase cu trei picioare pe care il puteti avea in camera de zi sau gradina este noua, deoarece reprezinta aducerea banilor din toate directiile busolei Luo Pan. Asezati-le la intamplare sub masa, in spatele canapelei, sub masa unde serviti cafeaua etc. Asigura-te ca fiecare broscuta este indreptata catre o directie diferita a busolei, iar una dintre ele sa fie la usa de la intrare in camera pentru a aduce abundenta si boagatie. In cazul in care noua pot fi multe pentru spatiul dumneavoastra, puteti opta la fel de bine pentru trei sau sase.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Broasca
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 5,5
Inaltime (cm) 4,5
Latime (cm) 4,5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Broasca raioasa pe monede norocoase