COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Breloc cu nod mistic

Remediu Feng Shui pentru toate planurile.

COD: 45854

in stoc

28,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Acesta este un breloc Feng Shui in forma de nod mistic realizat din alama aurita. Nodul misitc, de asemenea cunoscut si sub numele de nodul norocos, nodul dragostei, nodul infinitului sau simbolul fara sfarsit este unul dintre cele opt semne de bun augur ale budismului, care seamana cu numarul 8 intesut impreuna si poate fi facut acest lucru la nesfarsit. Numarul 8, in sine este un semn de bun augur pentu chinezi, deoarece suna a "noroc" si pe de alta parte acesta este simbolul infinitului. Prin urmare nodul mistic simbolizeaza un ciclu de noroc care nu se termina niciodata, prosperitate nesfarsita, succes fara limite, noroc si sanatate continua, dragoste si iubire vesnica. Aces simbol de bun augur a fost brodat pe toate hainele chinezesti, purtate de imparatii din China, in cele mai vechi timpuri, pentru a semnifica nemurirea.

Purtati acest deosebit breloc cu nod mistic auriu mereu asupra dumneavoastra, pentru a spori norocul pe toate planurile, romantismul si oportunitatile favorabile. Asociat cu numarul 8, nodul mistic este deosebit de puternic pentru perioada 8 (2004-2024)

Brelocul vine cu o cutie foarte frumoasa, ideal pentru a oferi un cadou deosebit.

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru dragoste si fertilitate, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Nu
Material Alama
Lungime (cm) 8,5
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 2,5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Breloc cu nod mistic