Se spune ca Tai Sui este cel care guvernează toate problemele legate de intamplarile de pe Pamant. Cunoscut si sub denumirea de Marele Duce Jupiter este important de stiut ca Tai Sui se schimbă in fiecare an, odata cu pozitia lui Jupiter.

Pentru a il cinsti pe Tai Sui si a primi protectie impotriva posibilelor nenorociri ce ar putea sa se abata asupra ta anul acesta, așeaza placheta Tai Sui in sectorul nordic al casei tale, unde se afla sectorul sobolanului.

In 2020, Tai Sui se pozitioneaza in sectorul Sobolanului. Pentru a te asigura ca nu te confrunti cu energiile negative Tai Sui anul acesta, potenteaza cu remedii Feng Shui sectorul nordic pentru a nu ii sta in cale Marelui Duce.

Beneficiaza de sprijinul lui Tai Sui oriunde esti, poarta asupra ta Amuleta Tai Sui. Pentru 2020, aceasta amuleta este necesara in special celor nascuti in ani de sobolan sau cal, iar in plan secundar cocos, iepure si oaie.

Aceste cinci semne zodiacale sunt direct afectate de influenta negativa Tai Sui-ul anului 2020. Calul este cel mai afectat si trebuie sa poarte in permanenta Amuleta Tai Sui. Cocosul, Iepurele si Oaia sufera de conflicte secundare cu Tai Sui. Sobolanul se bucura de sprijinul Tai Sui si, prin urmare, trebuie sa-l onoreze. Acestora din urma le este suficient sa poarte Cardul Tai Sui.

Card Tai Sui (taisui) Placheta ( placa ) Tai Sui (taisui) Amuleta de protectie Tai Sui (taisui)
Card Tai Sui din plastic pentru 2020
Remediu Feng Shui pentru protectie - cumpara de aici→
Placa Tai Sui  pentru 2020
Remediu Feng Shui pentru protectie - cumpara de aici→
Amuleta Tai Sui  pentru 2020
Remediu Feng Shui pentru protectie - cumpara de aici→

Ce ne poate invata in acest an Tai Sui-ul

El sustine Semnul Astrologic al Sobolanului, iar aceasta zodie se bucura de multe impliniri in acest an. Celelalte zodii ar trebui sa preia cat mai multe din caracteristicile Sobolanului pentru a avea un an la fel de prosper. Acestea sunt harnicia, vigilenta, iubirea, creativitatea si dorinta de evolutie si de a folosi experienta acumulata pentru a face bine celor din jur.

In anul 2020, Tai Sui este in conflict cu Calul. De aceea, cei nascuti in aceasta zodie vor fi supusi unor teste manifestate sub forma de boli si suferinta emotionala. Toate aceste intamplari vor forta Caii sa priveasca in trecut si sa rezolve problemele legate de relatii si starea de sanatate. Pentru a trece mai usor peste problemele de sanatate pe care le poti intampina in anul Sobolanului de Metal, asigura-te ca porti intotdeuna o amuleta pentru sanatate. Pentru a te feri de conflicte sau certuri inutile cu cei din jurul tau, este recomandat sa porti asupra ta Amuleta cu Pagoda celor 5 elemente pe parcursul intregului an.

Card cu Pagoda celor cinci elemente https://www.fengshui4life.ro/altele/remedii-feng-shui-2020-anul-sobolanului-de-metal/amuleta-breloc-cu-pagoda-celor-5-elemente-2515.html https://www.fengshui4life.ro/altele/remedii-feng-shui-2020-anul-sobolanului-de-metal/amuleta-cu-mana-lui-hamsa-si-ochiul-lui-horus.html
Card cu Pagoda celor cinci elemente
Remediu Feng Shui pentru protectie - cumpara de aici→
Amuleta - Pagoda celor 5 Elemente cu silaba OM AH HUM
Remediu Feng Shui pentru protectie - cumpara de aici
Amuleta - cu Mana lui Hamsa si Ochiul lui Horus
Remediu Feng Shui pentru protectie - cumpara de aici

Efectele remediilor Tai Sui in 2020

Amuleta Tai Sui si placa Tai Sui si Cardul Tai Sui pentru 2020

Anul 2020 reprezinta un an de crestere si reconstructie dupa dezastrele naturale care au avut loc in anii precedenti. Sub influenta lui Tai Sui vei reusi sa recuperezi din pierderile inregistrate in anii trecuti si chiar vei putea porni o noua afacere. In 2020 vor iesi in evidenta oamenii care sustin, apara moralitatea si care au curajul si puterea sa ii protejeze pe cei prea slabi. Compasiunea va predomina in 2020.

Este recomandat sa plasezi remediul Tai Sui in sectorul nordic pentru a te asigura ca vei intra sub protectia lui. Sprijinul sau te va ajuta sa fii tratat corect in toate relatiile, indiferent de circumstante.

Indiferent de zodia ta, este recomandat sa alaturi placa si amuleta Tai Sui. Impreuna, acestea ofera protectie sporita impotriva energiilor nefaste ale Tai sui-ului. Astfel, este benefic ca in fiecare casa sa se gaseasca placa Tai Sui din 2020. Ea te va proteja impotriva posibilelor atacuri, inselaciuni, tradari sau confruntari cu companiile si influentele nefericite.

Esti insarcinata?

Copiii care se vor naste in anul 2020 vor prelua toate caracteristicile Sobolanului. Acestia vor fi optimisti, plini de viata, entuziasti si cu un simt al umorului foarte puternic dezvoltat. Copiii nascuti sub semnul Sobolan vor trece cu usurinta peste obstacole si vor alege intotdeauna binele si adevarul. Harnici si perseverenti prin definitie, acestia vor trai in liniste si vor cauta sa ofere acelasi lucru si celor din jur, una dintre caracteristicile lor de baza fiind generozitatea. In schimb, vor prinde ura pentru cei care sunt interesati doar de faima si superficialitate.

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE TAI SUI SAU NU STII PE CARE SA IL ALEGI? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0749.698.159 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG