COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta cu sacul prosperitatii cu pesti si floarea de lotus.

Remediu Feng Shui pentru sanatate si prosperitate, puterea de a renaste.

COD: 2636

in stoc

Pret normal: 88,00 RON

Special Price 60,00 RON

(TVA inclus)

Descriere

Amuleta cu sacul prosperitatii cu pesti si floarea de lotus.

Amuleta prosperitatii, a puterii si a abundentei cu simboluri ale bogatiei este un remediu cu o putere speciala pentru toate aspiratiile. Ea contine nodul mistic, floare de lotus, pereche de crapi, dubla dorja si o pereche de lilieci

Nodul mistic tibetan (ce aduce fericire nemarginita, noroc, abundenta si calm),

Vasul prosperitatii (pentru bogatie, bani  si o viata fara greutati financiare),

Simbolul celor 2 crapi (ce aduce putere, perseverenta, trecerea peste obstacole),

Simbolul florii de lotus (reprezinta puritatea si puterea de a renaste)

Este un remediu care se foloseste pentru protectie, abundenta, sanatate si trecerea peste obstacole

Trebuie purtata de toate persoanele care doresc sa se ridice pe plan financiar si in planul sanatatii, toate cele 12 zodii.

Nodul Mistic - cifra 8 multiplicata de 8 ori

Nodul Mistic este considerat un simbol norocos, o perfecta emblema a dragostei nemuritoare, un simbol potrivit pentru a asigura o continua impartasire afectiva, o casatorie incununata de iubire si neafectata nicicand de despartiri, suferinte ori certuri. Fiind o reprezentare a unei nesfarsite tovarasii dintr-un cuplu, semnifica totodata si o buna stare de sanatate. Este inzestrat si cu potentialul de a proteja impotriva accidentelor si necazurilor, mai cu seama in cazul calatoriilor peste mari, in strainatate, cand, se spune, poate apara contra hotilor, talharilor, rapirilor, si altor pericole intalnite departe de casa.

Nodul Mistic mai are si proprietatea de a alunga iritarea si starea de nervozitate, a calma si a relaxa. Se recomanda a fi vizualizat in timp ce se atinge reprezentarea sa fizica, ori chiar tinandu-l strans in mana atunci cand va simtiti iritati, maniosi, ori cuprinsi de teama. Tocmai de aceea, este indicat a fi purtat peste tot: la serviciu, la birou, in masina si acasa.

Simbolul celor 2 crapi

Legenda spune despre crapi ca se transforma in dragoni atunci cand vor trece un anumit punct din Raul Galben numit Poarta Dragonului. Acestia trebuie sa inoate  in amonte si sa depaseasca anumite obstacole pentru a-si atinge scopul. Prin urmare crapii au devenit un simbol al perseverentei, al marilor ambitii si de asemenea un simbol deosebit de puternic in planul studiului si cunoasterii. Simbolul dublu al crapilor este de asemnea, un adevarat remediu Feng Shui pentru armonie si fericire.

Floarea de lotus

Este un simbol de puritate, de frumusete.

Floarea de lotus are radacinile in apa, unde este negru si intunecat si iese la suprafata o floare deosebit de frumoasa. Prin aceasta analogie a devenit un remediu pentru trecerea peste o perioada intunecata, rezolvarea problemelor renasterea unei etape mai bune in viata.

Atunci cand ne este mai greu , cand lucrurile nu merg cum ar trebui , o floare de lotus ne face sa luptam mai aprig, sa iesim la suprafata si sa devenim puternici si invingatori, ne da forta de a depasi energiile negative si a iesi la lumina.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Peste
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru dragoste si fertilitate, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor, Steaua 3 - Steaua certurilor sau steaua furiei, Steaua 4 - Steaua Studiului si steaua dragostei, Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor, Steaua 6 - Steaua favorabila a cerului sau steaua norocului indirect, Steaua 7 - Steaua violentelor sau steaua tradarii - riscul de jaf si furt, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor, Steaua 9 - Steaua multipicatoare a norocului sau steaua oportunitatiilor viitoare
Material Metal
Lungime (cm) 18
Inaltime (cm) 5
Latime (cm) 5
Culoare gri

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta cu sacul prosperitatii cu pesti si floarea de lotus.