COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta cu cele 8 simboluri tibetane, dubla dorje, foarea de lotus si nodul mistic

Remediu Feng Shui pentru protectie, sanatate si prosperitate, puterea de a renaste.

COD: 2610

in stoc

Pret normal: 88,00 RON

Special Price 68,00 RON

(TVA inclus)

Descriere

Amuleta cu cele 8 simboluri tibetane, dubla dorje, foarea de lotus si nodul mistic

Amuleta de sanatate, amuleta prosperitatii, a puterii si a abundentei cu 8 simboluri este un remediu cu o putere speciala pentru toate aspiratiile , ea contine toate cele 8 simboluri fengshui : nodul mistic, roata Dharmei, floare de lotus, steagul victoriei, scoica, pereche de crapi, umbrela de protectie si vasul cu comori sau vasul abundentei.

Pe fata acesteia sunt inscriptionate cele 8 simboluri tibetane si o silaba de protectie. .

Nodul mistic tibetan (ce aduce fericire nemarginita, noroc, abundenta si calm),

Vasul prosperitatii (pentru bogatie, bani  si o viata fara greutati financiare),

Stindardul victoriei (te ajuta sa ai succes si victorie in competitii),

Umbrela tibetana (ce semnifica protectie impotriva energiilor negative)

Roata Dharma sau roata vietii (aducatoare de intelepciune si cunoastere),

Simbolul celor 2 crapi (ce aduce putere, perseverenta, trecerea peste obstacole),

Scoica (ce contribuie la imbunatatirea relatiilor de comunicare, mentinerea relatiilor si a respectului),

Simbolul florii de lotus (reprezinta puritatea si puterea de a renaste)

Este un remediu care se foloseste pentru protectie, abundenta, sanatate si trecerea peste obstacole

Trebuie purtata de toate persoanele care doresc sa se ridice pe plan financiar si in planul sanatatii, toate cele 12 zodii.

Nodul Mistic - cifra 8 multiplicata de 8 ori

Nodul Mistic este considerat un simbol norocos, o perfecta emblema a dragostei nemuritoare, un simbol potrivit pentru a asigura o continua impartasire afectiva, o casatorie incununata de iubire si neafectata nicicand de despartiri, suferinte ori certuri. Fiind o reprezentare a unei nesfarsite tovarasii dintr-un cuplu, semnifica totodata si o buna stare de sanatate. Este inzestrat si cu potentialul de a proteja impotriva accidentelor si necazurilor, mai cu seama in cazul calatoriilor peste mari, in strainatate, cand, se spune, poate apara contra hotilor, talharilor, rapirilor, si altor pericole intalnite departe de casa.

Nodul Mistic mai are si proprietatea de a alunga iritarea si starea de nervozitate, a calma si a relaxa. Se recomanda a fi vizualizat in timp ce se atinge reprezentarea sa fizica, ori chiar tinandu-l strans in mana atunci cand va simtiti iritati, maniosi, ori cuprinsi de teama. Tocmai de aceea, este indicat a fi purtat peste tot: la serviciu, la birou, in masina si acasa.

Vasul prosperitatii sau al abundentei.

Acesta este un vas al abundentei se spune plin cu comori, pepite de aur, monede si perle toate simboluri puternice de prosperitate, pentru a semnifica acumularea banilor  si bogatiei. Acest obicei de a tine vase ala abundentei si boluri pentru prosperitate in casa, pentru a spori norocul averii a fost practicat inca din China antica de catre cei bogati. Un vas al abundentei simbolizeaza abundenta nesfarsita si o viata fara griji financiare.

Stindardul Victoriei sau banner-ul victoriei

Stindardul Victoriei sau banner-ul victoriei in simbolismul Feng shui inseamna triumful contra raului, de refacere dupa o pierdere mare din punct de vedere material. Ii ajuta pe cei care doresc sa triumfe in fata provocarilor pe care le au la servici, scoala, afaceri. Este recomandat celor care doresc sa obtina o promovare, celor care doresc sa aiba succes la examenele scolare si celor care se afla in competitii sportive si nu numai. Deasemenea ii ajuta pe cei care se afla in functii de conducere sau detin o afacere sa ramana pe pozitie, victoriosi.

Umbrela tibetana.

Asa cum o umbrela ne protejeaza de intemperii asa si acest simbol este un remediu impotriva energiilor negative de boala, suferinta, saracie. Un remediu de protectie.

Roata Dharma

Numita si roata intelepciunii este un simbol de invatatura si cunoastere. Mai este numit și „Buddha Dharma”, ceea ce înseamnă în limba sanscrita „învățăturile Celui Luminat”, cunoastere si lumina.

Simbolul celor 2 crapi

Legenda spune despre crapi ca se transforma in dragoni atunci cand vor trece un anumit punct din Raul Galben numit Poarta Dragonului. Acestia trebuie sa inoate  in amonte si sa depaseasca anumite obstacole pentru a-si atinge scopul. Prin urmare crapii au devenit un simbol al perseverentei, al marilor ambitii si de asemenea un simbol deosebit de puternic in planul studiului si cunoasterii. Simbolul dublu al crapilor este de asemnea, un adevarat remediu Feng Shui pentru armonie si fericire.

Scoica

Scoica poate atrage în casă bogății neașteptate, deoarece simbolizează forța apei (elementul banilor) și a pământului (care ascunde comori nebănuite). Scoica se referă la combinația pâmânt în apă (care reprezintă capacitatea excelentă de a gestiona banii).

Scoica mai este considerată și o amuletă ce aduce energia curajului celor care vor să obțină mai multă putere, autoritate şi statut social înalt. Se spune că sunetul scoicilor răsucite spre dreapta are puterea de a izgoni spiritele rele, de a preveni calamităţile naturale şi de a proteja împotriva atacurilor energetice (vrăji, blesteme etc.). Scoica răsucită spre dreapta face ca energia să se miște în sens orar, la fel ca deplasarea Soarelui, Lunii, Planetelor şi Stelelor.

Floarea de lotus

Este un simbol de puritate, de frumusete.

Floarea de lotus are radacinile in apa, unde este negru si intunecat si iese la suprafata o floare deosebit de frumoasa. Prin aceasta analogie a devenit un remediu pentru trecerea peste o perioada intunecata, rezolvarea problemelor renasterea unei etape mai bune in viata.

Atunci cand ne este mai greu , cand lucrurile nu merg cum ar trebui , o floare de lotus ne face sa luptam mai aprig, sa iesim la suprafata si sa devenim puternici si invingatori, ne da forta de a depasi energiile negative si a iesi la lumina.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru dragoste si fertilitate, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor, Steaua 3 - Steaua certurilor sau steaua furiei, Steaua 4 - Steaua Studiului si steaua dragostei, Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor, Steaua 6 - Steaua favorabila a cerului sau steaua norocului indirect, Steaua 7 - Steaua violentelor sau steaua tradarii - riscul de jaf si furt, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor, Steaua 9 - Steaua multipicatoare a norocului sau steaua oportunitatiilor viitoare
Material Metal
Lungime (cm) 4.5
Inaltime (cm) 5
Latime (cm) 5
Culoare multicolora

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta cu cele 8 simboluri tibetane, dubla dorje, foarea de lotus si nodul mistic